Apple klar med OS X 10.11.4

OSXNotesApple har netop frigivet OS X 10.11.4 med flere spændende forbedringer.

Apples OS X 10.11.4 byder på en masse små nyheder og forbedringer, ikke mindst til funktionaliteten og sikkerheden i selve systemet. Ligesom i iOS 9.3 er det muligt at sikre noter med Touch ID og kodeord og synkronisere mellem enheder med enten OS X 10.11.4 eller iOS 9.3.

OS X 10.11.4 byder også på fuld understøttelse til Live Photos, der blev præsenteret med iPhone 6s. Det betyder at det nu bl.a er muligt at dele Live Photos direkte fra Photos app’en eller fra iMessage.

Derudover er der en række små forbedringer eks. understøtter Gmail VIP-postkasser i Apples Mail og retter hardwareproblemer med USB-C kabler og USB audio.

Du kan hente OS X 10.11.4 i Mac App Store.

 

 

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.