Apple laver tv-serie om apps

AppleTVApple vil udvikle og producere en tv-serie om apps og App Store.

Apple er i fuld gang med at udvikle en ny tv-serie om apps og App Store med musikeren Will.i.am i hovedrollen. Det skriver NY Times. Det er dog endnu ikke klart hvor mange afsnit og hvad præcist indholdet af tv-serien bliver, eks. om fokus er på Apples App Store eller apps i almindelighed.

Apple har også gang i en tv-serie om musikeren Dr. Dre, med navnet Vital Signs, men Apple skulle dog ikke være på vej til at lave meget mere indhold og udvikle sig til en regulær tv-producent med en indholdstjeneste i ryggen, forlyder det fra Eddy Cue, Apple’s senior vice president of Internet software and services.

Begge serier er ifølge flere kilder udviklet mere af markedsføringsmæssige hensyn end ønsket om at blive indholdsproducent, men Apple vil dog ifølge Cue også fremadrettet se på specielle produktioner og co-produktioner med andre hvis det er relevant.

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.