Apple Store er lukket ned – Forventningerne stiger til Apples pressemøde

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 08.17.30Apple Store er netop nu lukket ned i forbindelse med at Apple nu opdaterer onlinebutikken med nye produkter.

Apple er så småt ved at øge forventningerne til aftenens pressemøde, der begynder klokken 18.00 dansk tid. Netop nu har Apple et skilt på forsiden af alle shopindgange hvor der på en række sprog står at Apple Store er lukket og at man glæder sig til at vise de nye produkter frem.

Der er en række forventninger til aftenens præsentation, men næsten helt sikkert skulle det være at Apple vil præsentere en ny iPhone 5SE, en ny iPad, nyheder til Apple Watch, samt iOS 9.3, OS X 10.11.4 og flere andre små nyheder. Eks. er der flere rygter der peger på en opdatering af brugerfladen i iTunes. Læs mere om forventningerne til aftenens program via dette link.

Følg maczonen på facebook og vind fede præmier

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.