De første anmeldere er vilde med iPhone SE

iPhoneSEDe første anmeldelser har især fokus på hastighed og pris, men også størrelsen vurderes som positiv.

I en tid hvor smartphones, også Apples, bliver større og større, er der mange der stiller spørgsmålstegn ved nyhedsværdien i en ny 4″ iPhone som Apples nye iPhone SE. Men ifølge Apple og de første anmeldere, så er der fortsat et marked for lidt mindre smartphones.

I de første anmeldelser af den nye iPhone SE fra USA kan man bl.a læse, at størrelsen sammenholdt med lang batteritid og en hurtig processor er lige det der skal til for at lave et hit, i hvert fald ifølge anmelderne.

Du kan læse flere anmeldelser på nettet, bl.a. i Wall Street Journal, der har en god lang anmeldelse.

iPhone SE er i øvrigt i forsalg fra i dag via Apple Store.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.