FBI hacker iPhone 5C uden Apples hjælp

iPhone5CFBI har med succes låst den omtalte iPhone 5C fra San Bernadino-skyderiet op selv.

Efter at have bedt Apple om at bygge en bagdør i iOS og startet en større debat og reaktion fra Apple omkring privacy, har FBI nu droppet kravet overfor Apple. Årsagen er, at FBI selv har fået låst den omtalte iPhone 5C op.

Sagen har fyldt en del i medierne i USA i de sidste uger, hvor yderfløjene kom alvorligt op at skændes. Tim Cook fra Apple kaldte FBI’s ønske om en bagdør for cancer, mens Donald Trump ville have USA til at lave en boykot mod Apple.

Apple har efterfølgende udtalt sig om og siger bl.a. følgende til medierne: “From the beginning, we objected to the FBI’s demand that Apple build a backdoor into the iPhone because we believed it was wrong and would set a dangerous precedent. As a result of the government’s dismissal, neither of these occurred. This case should never have been brought”.

Det er uvist hvordan det er lykkedes FBI at oplåse den meget omdiskuterede iPhone 5C.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.