Flere brugere har problemer med at opdatere til iOS 9.3 på ældre enheder

iOS9.3En række brugere oplever problemer med Apples nye iOS 9.3.

Flere brugere på nettet lader til at opleve en række problemer med at opdatere ældre enheder til det nye iOS 9.3, der blev udgivet efter Apples pressemøde den 21. marts.

Ifølge de mange indlæg rundt omkring i fora’er på internettet skulle det især være brugere med iPhone 5 og iPad 2, der oplever at installationen enten ikke starter eller fejler. Apple har endnu ikke reageret officielt på problemet med iOS 9.3 på visse ældre enheder.

Nogle brugere har haft held med at installere via iTunes eller i Recovery Mode. Således skulle langt de fleste fejl relatere til forsøg på at opdatere til iOS 9.3 med Wi-Fi.

Har du oplevet problemer med iOS 9.3 hører vi meget gerne fra dig. Skriv et indlæg nedenfor og kom gerne med løsninger til glæde for andre læsere.

Opdateret 25/3:

Apple har netop trukket iOS 9.3 tilbage til visse ældre enheder og forsøger at rette en række fejl. En ny version af iOS 9.3 skulle dog allerede være ude til iPad 2, mens der fortsat ikke er en ny opdatering klar til bl.a. iPhone 5.

Samtidig har Apple også frigivet et supportdokument om de mange problemer med denne opdatering.

Læs dette via link.

Opdateret 26/3:

Apple har nu rettet visse fejl og frigivet en ny version af iOS 9.3, der skulle løse en fejl med Apples aktiveringsservere. Der er dog fortsat en del brugere, som oplever fejl og en ny opdatering skulle komme en af dagene, der retter de andre fejl med Apple ID og aktivering. Derfor bør du sandsynligvis vente med at opdatere til den nye version af iOS 9.3 udgives.

Opdateret 28/3:

På nettet og ikke mindst i de kommentarer der er skrevet på maczonen nedenfor, kan man læse, at en række brugere også har problemer med at åbne links på iPhone 6, iPhone 6S og nyere iPads, der i første omgang ikke var ramt af selve fejlen med at aktivere eller installere iOS 9.3. Apple har endnu ikke reageret på denne nye fejl, der menes at relatere til hvordan apps håndterer eksterne links. Eks. har nogle brugere ikke denne fejl, mens andre får den når de henter bestemte apps ned på enheden. Vi forventer at Apple er i fuld gang med at rette denne og de andre fejl. Du kan læse mere om denne fejl i Apples supportforum.

Apple skulle netop nu være i fuld gang med at løse både aktiveringsfejlen og linkfejlen på nyere iPhones og iPads. En bruger på Apples forum har snakket med Apples support online og ifølge ham er Apple bekendt med linkfejlen også. Læs mere i dette link.

Hold derfor godt øje med en opdatering en af dagene, muligvis i form af iOS 9.3.1.

Opdateret 29/3:

Apple har nu frigivet en ny udgave af iOS 9.3 med versionsnummer 13E5237. Den nye iOS 9.3 skulle rette de fejl der relaterer til fejl med forsøg på at installere og aktivere iOS 9.3 på ældre enheder, eks. iPhone 5 og iPad 2. Apple har dog ikke rettet fejlen med links i Safari endnu. Læs mere i denne nyhed.

Opdateret 31/3:

Apple har netop rettet den meget omtalte fejl med links i Safari med udgivelsen af iOS 9.3.1.

Læs mere i denne nyhed.

Følg maczonen på facebook og vind fede præmier

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

72 Comments