Her er alle rygterne forud for Apples pressemøde

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 08.17.30Apple holder pressemøde på mandag klokken 18.00 og her får du en oversigt over alle rygterne.

Der er fortsat en masse forskellige rygter er det fortsat uklart hvad der præcist vil være med på pressemødet der starter mandag aften klokken 18.00 dansk tid.

Ifølge flere oplysninger, så skulle pressemødet på mandag den 21. marts have være dedikeret til et nyt Apple Watch 2, men det er nedgraderet tl mindre hardwareopgraderinger af Apple Watch version 1 samt muligvis nye armbånd. Flere rygter peger dog på, at Apple Watch får et Facetime-kamera som en af de mindre nyheder.

De helt store forventninger til pressemødet skulle dog være til Apples nye 4″ iPhone, der skal erstatte den nuværende iPhone 5S og iPhone 6 og iPhone 6 Plus, når iPhone 7 og iPhone 7 Plus udgives.

Apples nye 4″ model går både under navnet iPhone 6C og iPhone 5SE og det er endnu ikke helt tydeligt hvilket navn Apple ender med, men de fleste rygter vil vide at den skal hedde iPhone 5SE og kommer til at koste det samme som den nuværende iPhone 5S, som i øvrigt sættes ned i pris og beholdes på markedet som ny bundmodel.

Den nye iPhone forventes at få en A9 processor med tilsvarende M9 motion co-processor, 1GB RAM, Apple Pay og Voice Over LTE (VoLTE) support. Den nye enhed er også udstyret med et 1,624mAh batteri, Bluetooth 4.2 samt 802.11ac support. Endelig forventes iPhone 5SE eller iPhone 6C kun at blive med enten 16GB eller 64GB.

På det omtalte pressemøde kan Apple også have en ny iPad Air 3, som skulle få LED flash til kameraet, samt fire højttalere og understøttelse til Smart Connector der også findes i iPad Pro. Andre rygter peger på at iPad Air 3 også vil understøtte Apple Pencil, der er specielt udviklet til iPad Pro. Sidst men ikke mindst så er der fortsat tvivl om navnet. Flere rygter peger på at den nye iPad kommer til at hedde iPad Pro og erstatter iPad Air med 9.7″ på markedet, men det er der altså stadig ikke helt enighed om på nettet.

Apple forventes også at være klar med OS X 10.11.4, iOS 9.3 og opdateringer til både watchOS og tvOS i aften. Derudover er der rygter om at iTunes også får en større opdatering med fokus på bedre musikoplevelse og organistion af eget musik og streaming via Apple Music.

Tim Cook forventes på scenen til at præsentere en hel del af nyhederne der også kan forventes at omhandle evt. nye MacBooks, samt sagen mellem Apple og FBI, der efterhånden fylder en hel del i offentligheden og internt hos Apple.

Du kan følge med via din Apple-enhed eller Windowsbrowser på mandag hvor Apple streamer live og som altid kan du følge med på maczonen, der opdaterer med seneste nyt under og efter pressemødet.

Følg maczonen på facebook og vind lækre ure fra Withings.

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

2 Comments