iPhone og iPad: I nat skifter vi til sommertid

iPhone6SiPhone og iPad har tidligere haft store problemer med overgangen fra normaltid til sommertid, så hold øje med din iPhone eller iPad i nat.

I nat skifter vi fra vinter, eller egentlig kaldet normaltid, til sommertid og derfor bør iPhone og iPad-ejere lige sikre sig en ekstra gang, specielt hvis man skal op søndag morgen på et helt bestemt tidspunkt.

Flere gange har der nemlig været store problemer ved overgangen mellem sommer og normaltid. Apple har dog med stor sikkerhed løst de problemer der har drillet brugerne, og der burde ikke være fejl i forbindelse med skiftet i nat. Skulle du alligevel opleve et problem, så hører vi gerne fra dig. Skriv et indlæg nedenfor.

Læs også:

iPhone: I nat skifter vi til sommertid

iPhone har problemer med sommertid/vintertid

Apple anerkender problem med iPhone-alarmer

iPhone kom godt igennem skiftet fra sommertid til normaltid

iPhone: Problemer med sommertid/vintertid?

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

8 Comments