LEGO Marvel’s Avengers klar til Mac

LegoMarvelFeral er klar med action-superheltespil til Mac.

Nu kan du spille mere end 100 karakterer fra det populære Marvel-univers lego-versionen af Marvel’s Avengers. Det nye LEGO Marvel’s Avengers er netop udgivet i Mac App Store og koster 309 kroner som download.

LEGO Marvel’s Avengers byder bl.a på den legendariske scene mellem The Avengers og superskurken Loki samt på episke kampscener fra en række Marvel-film, bl.a. Avengers: Age of Ultron med The Avengers, Quicksilver, Scarlet Witch, Vision og Ultron og Captain America: The First Avenger og The Winther Soldier. Det hele med et tvist af Lego-humor.

Systemkravene er minimun Mac OS X 10.10.5, en Intel 1,8GHz, 4GB ram og minimum 256MB grafikkort. Men som altid kan du sagtens doble ram og grafik for optimal spiloplevelse.

Spillet byder på dansk sprogunderstøttelse. Spillet anbefales til brugere over 7 år, men man må også gerne være ældre.

LEGO Marvel’s Avengers er blandt denne uges Editor’s Choice i Mac App Store.

Se demo nedenfor.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.