Nu kan du bestille iPhone SE hos Apple

iPhoneSEApple har i dag åbnet for forudbestillinger af den nye iPhone SE.

Fra i dag kan du bestille den nye iPhone SE i en oplåst udgave direkte fra Apple Store.

Den nye model bliver ifølge Apple afsendt indenfor 4 til 6 dage, hvilket betyder at de første iPhone er ude hos de første heldige kunder i starten af april.

Kunder i Australien, Canada, Frankrig, Hongkong, Japan, Jomfruøerne (USA), Kina, New Zealand, Puerto Rico, Singapore, Storbritannien, Tyskland og USA har haft mulighed for at bestille iPhone SE siden torsdag d. 24. marts med forventet startlevering fra d. 31. marts.

iPhone SE kan udover Danmark forudbestilles til levering i starten af april i Albanien, Andorra, Bahrain, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Grækenland, Guernsey, Holland, Indien, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Jersey, Kosovo, Kroatien, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Maldiverne, Malta, Monaco, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Taiwan, Tjekkiet, Tyrkiet, Ungarn og Østrig.

Den nye iPhone har fået Apples lynhurtige A9-processor og M9 motion-sensor og har dermed den samme processor som i iPhone 6S.

iPhone SE sælges til priser fra 3.699 kroner.

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.