Philips præsenterer Hue white ambiance

HuePhilips Lighting udvider med nye Hue-pærer der er inspireret af solen.

De nye Philips Hue white ambiance skulle ifølge Philips være inspireret af solen og giver mulighed for at justere lyset og varmen i lyset fra cool daylight (6500k) til warm white (2200k).

Philips Hue white ambiance kan styres fra din iOS-enhed med Hue-app’en eller via en Philips Hue dimmer switch, som følger med i et Hue starter kit.

De nye Hue white ambiance kommer på markedet senere i år, både bygget ind i nye lamper og som løse pærer og kan udover at lyse også indstilles via en række apps til at vække dig langsomt om morgenen med lys eller langsom dimme belysningen om aftenen.

“Light impacts us both physically and emotionally, we experience this every day when waking up and going to sleep. With Philips Hue white ambiance, we want to give people control of the impact that white light has on their wellbeing at home, particularly around day to day routines. By having every shade of white light at your fingertips, you can choose the perfect light you need to feel better, whether you want an energizing light for exercising or a dimmed nightlight for winding down to sleep”, ” siger Chris Worp, chef for Philips home lighting business.

De nye pærer er på markedet senere i år og understøtter Apples Homekit.

Læs vores tidligere tests af Hue:

Mintiest: Philips Hue Wireless Dimming Kit

Minitest: Philips Hue Iris

Philips_Hue_white_ambiance

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.