Rygte: Forbedret kamera med understøttelse af 4K i ny iPad

iPadminiretinaApples nye iPad forventes at være klar senere i denne måned.

Mange forskellige rygter peger på at Apple vil holde pressemøde senere i marts og præsentere en ny iPad med en skærm på 4,7″. Der skulle ikke være tale om en ny iPad Air 3 men en ny udgave af iPad Pro med understøttelse til Apple Pencil og Smart Connector til et keyboard.

De seneste rygter kunne også pege på at skærmen opgraderes med forbedret skarphed, men den største nyhed i den kommende iPad er, at den får et 12 mega pixels kamera bagpå i stedet for 8 Mega pixels i den nuværende iPad Air, som den nye iPad Pro er tiltænkt at skulle erstatte. Derudover forventes iPad Pro 9,7″ også at understøtte 4K videooptagelse.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.