Sikkerhedsekspert finder flere huller i Safari og OS X

OSX_El_CapitanDen årlige hackerkonference CanSecWest security conference er i fuld gang.

Hvert år på CanSecWest security conference afholdes hackerkonkurrencen med navnet Pwn2Own og igen i år har der været travlt blandt de fremmødte hackere og eksperter i IT-sikkerhed. Der er fundet huller i bl.a Adobe Flash, Google Chrome og Microsoft Edge på Windows men altså også en række sikkerhedshuller i OS X og Safari.

Bag dokumentationen af de nye sikkerhedshuller i Safari og OS X står sikkerhedseksperten JungHoon Lee, som har vundet 60.000 dollars på Pwn2Own for sine opdagelser. Hackerteamet Tencent Security Team Shield group Tencent Security Team Shield group fandt også sikkerhedshuller i Safari og kunne for de inkassere 40.000 dollars i præmie på Pwn2Own.

Apple vil sandsynligvis snart opdatere Safari og OS X og få lukket sikkerhedshullerne.

Se mere i video nederst:

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.