Wikipedia opdaterer app med masser af nyheder

WikipediaWikipedias iOS-app er blevet opdateret og der er masser af spændende nyheder til dig der hellere vil surfe på Wikipedia via en app end i en browser.

Den nye Wikipedia app til iOS har fået support til 3D Touch og Handoff så du kan fortsætte læsningen af artikler på andre enheder, ligesom der nu er et helt nyt og ganske lækkert “Explore” feed, der udvælger indhold til dig baseret på dine interesser. Den nye explore-funktion baserer forslagene på din tidligere brug af app’en i stedet for tilfældigt udvalgt indhold. Wikipedia håber med det nye feed at kunne få brugerne til at blive endnu længere i app’en og opdage nyt spændende indhold.

For at gøre oplevelsen endnu bedre har man også tilføjet dagens billede og en random article generator, i et forsøg på at fasholde læserne i længere tid gennem inspiration. Sidst er det også muligt at få indhold udfra lokation.

Wikipedia er designet til både iPhone, iPod og iPad og kræver iOS 8 eller nyere og kan hentes gratis i App Store.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

One Comment