Apple dropper plastikposer i Apple Stores

Apple_environmentApple brugte en del tid på at tale miljø på det seneste pressemøde i marts og nu følges der op med endnu et initiativ.

Apple har for alvor sat gang i at blive et grønnere selskab, med sol, vind og vand-energi og med stigende genbrug af materialer. Et de disse tiltag er den nye robot Liam, der kan skille gamle iPhones ad så alle dele kan genbruges.

Nu følger Apple op med et nyt måske mindre, men alligevel betydningsfuldt tiltag. Apple dropper plastikposerne i alle Apple Store fra 15. april og skifter til papir-poser lavet af 80 procent genbrugsmaterialer. Apple har instrueret ansatte i at spørge om de overhovedet har brug for en pose for ikke at spilde unødig papir, da det jo er endnu bedre slet ikke at bruge poser end at bruge selv miljøvenlige poser.

Apples medarbejdere er ligeledes instrueret i at bruge tilbageværende rester af plastikposer efter 15. april, hvis de har flere på lager, da det ikke giver mening at smide dem ud, nu de alligevel er lavet.

Du kan læse mere om Apples miljøtiltag på denne side.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: