Apple opdaterer MacBook med hurtigere processorer og ram

Skærmbillede 2016-04-21 kl. 12.25.06Apple er klar med opdaterede MacBooks, der nu også fås i Rose Gold.

Apple har opdateret selskabets 12″ MacBook med nye og hurtigere  Intel Core M-processorer, let forbedret grafik med nye Intel HD Graphis 515-chips som er 25 procent hurtigere, 8 GB 1866 MHz LPDDR3 RAM, og hurtigere PCI-forbindelse til Flash-lageret.

Den måske est markante opdatering er at MacBook nu fås i Rose Gold, så man nu kan have både en iPhone 6S, iPad Pro og en MacBook i Rose Gold.

Også batteritiden er forbedret i de nye computere.

 “MacBook is the thinnest and lightest Mac we have ever made and it’s our vision for the future of the notebook. Customers are going to love this update to MacBook, with the latest processors, faster graphics, faster flash storage, longer battery life and a beautiful rose gold finish”, fortæller Philip Schiller, Apples senior vice president of Worldwide Marketing.

Via Apple.

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: