Apple stopper med at tillade iOS 9.2.1

iOS9Apple har netop gjort det umuligt at nedgradere til iOS 9.2.1.

Apple har netop stoppet den såkaldte “Code signing”, som godkender en version af iOS via en server før installation på enheden, til iOS 9.2.1. Dermed er det nu helt slut med at nedgradere til denne version, hvis man skulle have lyst til det. Det sker fordi Apple nu har en god og stabil version af iOS 9.3 succesfuldt udrullet til  brugerne.

Apple har ved hver større opdatering af iOS kort tid efter droppet godkendelsen af ældre udgaver af iOS, dels for at sikre at brugerne ikke installerer ældre versioner med eks. sikkerhedsfejl eller manglende understøttelse til nye funktioner/hardware, og dels for at sikre at så mange som muligt tilskyndes til at blive på Apples nyeste iOS-version.

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.