Legendarisk spilfirma sat til salg

PangeaHusker du titler som Power Pete, Bugdom, Cro-Mag Rally, Nanosaur og Otto Matic?

Hvis du shoppede ny Mac i halvfemserne og starten af nullerne så blev din Mac leveret med en spilpakke fra softwarefirmaet Pangea. En overgang var spiltitler som Power Pete, Bugdom, Cro-Mag Rally, Nanosaur og Otto Matic derfor blandt de mest kendte i Mac-verdenen på grund af Pangeas lukrative aftale med Apple.

Siden udviklede Pangea en række spil til iOS og nu er det så slut, i hvert fald for stifter og chefudvikler Brian Greenstone.

Pangea er nemlig sat til salg så Greenstone kan koncentrere sig om sin nye passion i firmaet Greenstone Fine Mineralia. Greenstone fortæller om salget, at han ikke længere går så meget op i at tjene mange penge og at hans nye interesse for flotte sten i farver, kræver hans fulde opmærksomhed.

Pangea Software blev stiftet i 1987.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.