Microsoft frigiver Hub Keyboard til iOS

Microsoft_HubMicrosofts eksperimenterende udviklerafdeling er klar med nyt tastatur til iOS.

Det nye Hub Keyboard byder på en ekstra række øverst med mulighed for bl.a. at kopiere tekster og skulle gøre arbejdet nemmere. Du kan installere det via App Store og derefter vælge Hub Keyboard i Indstillunger på din enhed.

Du skal dog være opmærksom på, at tastaturet skal have fuld adgang til iOS og når man slår det til advarer iOS om, at alt hvad du har skrevet og vil skrive, kan havne hos Microsoft. Derudover er det indtil videre kun engelsk der understøttes, men Microsoft er i gang med at oversætte til flere sprog.

Du kan se en video med Hub Keyboard nedenfor og vil du ikke selv eksperimentere med Hub Keyboard, så kan vi håbe at Apple lader sig inspirere at nogle af funktionerne, som faktisk virker ganske intelligente.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.