Så mange penge lægger iPhone-ejerne i App Store

iOS9Nye tal fra Sensor Tower fortæller hvor meget iPhone-ejere bruger på Apps om året.

Sensor Tower har set på de amerikanske iPhone-ejeres forbrug i App Store i 2015. Sensor Tower har set på salgstal fra de godt 110 millioner brugere med iPhones i USA og inkluderer dermed ikke App Store-omsætning for iPads og iPods.

Ifølge Sensor Tower bruger en gennemsnitlig iPhone-ejer for 35 dollars om året i App Store. Noget overraskende er det specielt på spil af iPhone-ejere virkelig bruger penge. Af de 35 dollars en iPhone-ejer forbruger for på et år, går de 25 dollars til spil. På en andenplads kommer musik med et gennemsnitligt forbrug per iPhone-ejer per år, på blot 3,4o dollars. Herefter følger sociale netværk, underholdning og livsstil med henholdsvis 1,80 dollar, en dollar og 0,4 dollar i gennemsnitligt forbrug.

Via Sensor Tower.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.