Taylor Swift i ny reklame for Apple Music

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 07.44.31Taylor Swift er gået fra kritik af Apple Music til hovedrolle i ny reklame for Apple Music.

Taylor Swift kritiserede Apples lancering af Apple Music da det kom frem at kunstnere ikke ville få betaling i abonnenternes prøveperiode hvilket var en af årsagerne til at Apple skiftede holdning og startede med at betale kunstnere helt fra starten.

Taylor Swift var helt afvisende overfor at lade sin musik komme på Apple Music, men Apples holdningsskifte fra ikke at betale med det samme til at betale kunstnere i prøveperioden fik siden Taylor Swift til at lægge sin musik ud på tjenesten. Siden har Taylor Swift publiceret eksklusivt indhold til Apple Music og nu er hun så også med i den nyeste reklame for Apple Music.

Se den nedenfor.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.