Apple og SAP starter nyt samarbejde

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.00.43Apple og SAP skal udvikle iOS-versioner af SAP’s HANA-platform.

Større eterprise.kunder får snartmulighed for at benytte sig af SAP-platform fra iOS. Det meddeler Apple og SAP i en pressemeddelelse. De to selskaber har nemlig bestemt sig for at udvikle en række iOS-apps der bygger på SAP’s HAMA-platform.

Udover SAP-programmer udvikles også et  iOS software development kit og et training academy, som skal uddanne virksomheder der har behov eller lyst til at udvikle SAP-programmer til iOS.

“This partnership will transform how iPhone and iPad are used in enterprise by bringing together the innovation and security of iOS with SAP’s deep expertise in business software.As the leader in enterprise software and with 76% of business transactions touching an SAP system, SAP is the ideal partner to help us truly transform how businesses around the world are run on iPhone and iPad. Through the new SDK, we’re empowering SAP’s more than 2.5 million developers to build powerful native apps that fully leverage SAP HANA Cloud Platform and tap into the incredible capabilities that only iOS devices can deliver”, siger Tim Cook, Apples CEO.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,