Apple erkender batteri-fejl på iPhone 6S

iPhone6SApple tilbagekalder en række iPhones, se om din er ramt af fejlen her.

Apple har netop lanceret et nyt tilbagekaldelsesprogram til brugere med iPhone 6S og problemer med at enheden slukker uventet. Fejlen er relateret til batteriet, som altså skal skiftes af Apple. Dette vil ske uden beregning, hvis du har en af de fejlbehæftede iPhone 6S.

For at komme i betragtning til at få skiftet dit batteri i Apples batteri-program, skal din iPhone være produceret i perioden mellem september og oktober 2015 og samtidig have et bestemt serienummer, som du kan se på Apples side via dette link.

Apple fortæller at der er tale om et stærkt begrænset antal iPhone 6S med denne fejl og at den ikke har noget med sikkerheden på iPhone at gøre.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.