Apple klar til at sende de første MacBook Pro 15″ med Touch Bar til kunderne

mbp13rd-tb-2016-spgry-blueburstEn række spændte kunder modtager i disse dage mails fra Apple om leverancen af den nye MacBook Pro 15″ med Touch Bar.

Ifølge flere kunder på nettet skulle de første heldige modtage deres nye MacBook Pro 15″ med Touch Bar allerede fra på mandag. Ventetide på MacBook Pro 15″ med Touch Bar er dog fortsat op til fem uger.

Da Apple præsenterede de nye MacBook Pro med Touch Bar var ventetiden på 15″-modeller to til tre uger, mens den lille MacBook Pro 13″ uden Touch Barvar tilgængelig med det samme. Der er således også fortsat fire til fem ugers ventetid på MacBook Pro 13″ med Touch Bar i Apple Store.

De nye modeller blev præsenteret den 27. oktober.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.