Prøv den nye Touch Bar på MacBook Pro på din gamle Mac-computer

skaermbillede-2016-11-15-kl-19-02-38Nu kan du få en ide om hvorvidt den nye Touch Bar på MacBook Pro er noget for dig.

Der findes nemlig en gratis app som du kan installere på din nuværende Mac-computer. Den nye app er gratis og hedder Touché og med den installeret på din gamle Mac, er det muligt at for en fornemmelse for hvordan den nye Touch Bare på MacBook Pro virker.

Ifølge udviklerne er Touché nemlig lavet til at håndtere Macos og eksisternede apps helt på samme måde som den indbyggede Touch Bar.

Touché fungerer kun med den nyeste udgave af macOS 10.12.1, som hedder version 16B2657. Har du ikke denne version af macOS 10.12.1, skal den installeres først, da den har understøttelse til Touch Bar.

Den kan hente den korrekte udgave af macOS via Apple.

Hent Touché via link.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.