iPhone fylder ti år

Apple populære iPhone blev præsenteret af Steve Jobs den 9. januar 2007.

I dag er det ti år siden at Apple revolutionerede tech-branchen med den banebrydende touchmobil og musikafspiller, iPhone. Siden da er der blevet solgt mange hundrede millioner iPhones og selvom de nyeste iPhones i dag har det lidt sværere på markedet end hidtil, så er Apples iPhones fortsat blandt de mest populære modeller på markedet. Derudover bidrager iPhone fortsat mest til Apples omsætning med et årligt milliardoverskud fra salget.

Ser vi på fremtiden, så kan vi senere i år forvente at se en ny iPhone 8, muligvis med OLED-skærm og et markant ændret design. I hvert fald har vi det bedste til gode endnu, ifølge Tim Cook.

“iPhone is an essential part of our customers’ lives, and today more than ever it is redefining the way we communicate, entertain, work and live. iPhone set the standard for mobile computing in its first decade and we are just getting started. The best is yet to come”, siger Tim Cook, Apple’s CEO.

Steve Jobs præsenterer den første iPhone, den 9. januar 2007 på Macworld Expo

En ny iPhone 8 forventes dog ikke klar før tidligst til efteråret, hvor Apple traditionelt præsenterer nye modeller for offenligheden.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.