Rygte: iPhone 8 bliver mere vandtæt

Nye rygter peger på at Apple vil gøre iPhone mere vand -og støvtæt med en opgradering til IP68-standarden.

De fleste smartphones på markedet netop nu, der påstås at være støv -og vandtætte, benytter IP67-standarden, som også findes i den nye iPhone 7. Det betyder, at de er vandtætte i vand ned til en meter, i op til 30 minutter.

Men nu er der rygter ude der peger på, at Apple vil gøre det endnu bedre end i iPhone 7, når iPhone 8 forventes klar til efteråret. Den nye iPhone 8 skulle nemlig få IP68 og dermed kunne klare at være under vand ned til 1,5 meter i op til 30 minutter.

Den eneste smartphone på markedet med IP68-standarden netop nu, er Samsung Galaxy S7.

iPhone 8 forventes i øvrigt at få nye materialer og blive produceret i stainless steel og glas i stedet for aluminium og glas, som de nuværende modeller.

Flere rygter peger på at Apple vender tilbage til det gamle glas-sandwich design med stål i midten, som vi husker det fra iPhone 4S. Der vil dog ikke umiddelbart være tale om at iPhone 8 kommer til at ligne iPhone 4S, blot at den er bygget udfra samme principper.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.