Rygte: iPhone 8 får trådløs opladning

Nye rygter peger på at Lite-On Semiconductor skal levere komponenter til den kommende iPhone 8.

Et nyt rygte på nettet hævder at Apple vil introducere trådløs opladning i iPhone 8. Netop trådløs opladning har været et hot rygteemne flere gange omkring kommende iPhones, men denne gang er der sat navn på en af  producenterne af de komponenter der skal til for at levere trådløs opladning. Angiveligt skulle det være Lite-On Semiconductor, som skal levere nogle af de såkaldte GPP bridge rectifiers til Apples kommende iPhone. Det vides ikke hvem den anden producent af GPP bridge rectifiers bliver.

Lite-On Semiconductor’s aktier steg efter rygtet kom på nettet, men officielt har Lite-On Semiconductor ikke bekræftet noget som helst. De vil nemlig ikke udtale sig om eventuelle kunder til pressen. Lite-On Semiconductor har i øvrigt leveret flere komponenter til Apple i de senere år.

Den nye iPhone 8 forventes i øvrigt at skifte tilbage til det gamle design med glas og stainless steel, som vi kender det fra iPhone 4S,  i stedet for aluminium. Det betyder dog ikke at den kommende iPhone 8 kommer til at ligne iPhone 4S. Blot kan vi forvente mere glas muligvis også på bagsiden, som netop iPhone 4S også havde bagpå.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.