Rygte: Ny MacBook Pro med 32GB Ram

Apple er i fuld gang med at udvikle ny MacBook Pro, som skal imødekomme behovet fra professionelle Mac-brugere.

Ifølge en rapport fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, så er Apple i fuld gang med at udvikle nye MacBook Pro’s. Blandt de nye modeler er en ny 15″ topmodel, som er baseret på Intels Kaby Lake. Den nye 15″ Macbook Pro forventes også at få op til 32GB ram. De nuværende modeller kan kun klare op til 16GB. Dette skulle ske for at imødekommende behovet fra de professionelle brugere, som har behov for alt den ram de kan få til eks. tunge programmer.

Mens den nye topmodel får op til 32GB skulle den kommende 12″ MacBook kunne klare op til 16GB ram.

Årsagen til at Apple har begrænset ram til 16GB i de nuværende Macbook Pro skyldes udelukkende hensynet til batteritiden. En memory controller som kan klare 32GB ram er nemlig for batterikrævende, men det problem har Apple måske løst inden de nye modeller forventes klar.

En produktion af de nye MacBook Pro forventes ikke at gå i gang før i fjerde kvartal i år, hvilket betyder at de nye modeller tidligst kan være på markedet inden jul, eller måske endda først i 2018.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.