Skaberen af Swift forlader Apple

Hovedudvikleren bag programmeringsproget Swift forlader nu Apple til fordel for bilbranchen.

Chris Lattner stod bag store dele af udviklingen af programmeringssproget Swift for Apple og nu forlader han så selskabet til fordel for et job hos Tesla.

Hos sit nye firma Tesla, skal Lattner være chef for Autopilot engineering team’et og arbejde med føreløse biler og autopilot-software. Om Lattner’s jobskifte har noget at gøre med at Apple har droppet bilprojektet Project Titan er uvist. Dog står det tydeligt, at Apple med Lattner har mistet en meget stor kapacitet.

“We would like to welcome Chris Lattner, who will join Tesla as our Vice President of Autopilot Software. Chris’s reputation for engineering excellence is well known. He comes to Tesla after 11 years at Apple where he was primarily responsible for creating Swift, the programming language for building apps on Apple platforms and one of the fastest growing languages for doing so on Linux”, skriver Tesla.

 

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: