Ti års iPhones skilt ad

Reparationsfirmaet iFixit har lavet en fin lille liste over ti års iPhones i anledning af mobilens ti års fødselsdag.

Den 9. januar fyldte iPhone ti år og det fejrer reparationsfirmaet ifixit med en gennemgang af de mange billeder de har taget af de forskellige modeller efter de er blevet skilt ad. Det er blevet til i alt 15 tear downs i de forløbne ti år.

Udover at det er ret sjovt at se hvordan det indre design ændrer sig gennem årene og bliver langt mere avanceret, så har iFixit også skrevet deres såkaldte repairability score ud for hvert billede, der viser hvor nemme eller svære de er at skille ad og reparere.

Til trods for hvor avancerede de nye modeller er i forhold til de ældre, så er de nye iPhone 7 ikke sværere at skille ad og reparere end en gammel iPhone 3G, ifølge iFixit.

Den absolut værste iPhone at skille ad var dog den originale iPhone Edge-model.

“iPhones have become taller, wider, and skinnier. But they’ve also become more repairable. The very first iPhone earned a dismal 2/10 on our repairability scale. It had a soldered battery and was almost impossible to open without breaking the case. Repairability improved radically from there—jumping to a 7/10 for the iPhone 3G. And the phones have remained relatively repair-friendly since. The most recent iPhone offering, the iPhone 7, earned a respectable 7/10 on our scale in 2016”, skriver iFixit.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.