Appleregnskab satte nye rekorder

Efter et par kvartaler med faldende salg af iPhones er Apple tilbage i topform med salget af den nye iPhone.

Apple præsenterede i går kvartalsregnskabet for oktober til december og det blev afsluttet med indtil flere rekorder.

Bl.a solgte Apple 78,3 millioner iPhones i kvartalet og satte dermed ny salgsrekord. I samme kvartal sidste år solgte Apple 74,8 millioner iPhones. Også Mac-salget gik lidt frem i forhold til samme kvartal sidste år. Apple solgte 5,4 millioner Mac-computere i julekvartalet i år mod 5,3 millioner i det samme kvartal sidste år.

Samlet gav det Apple en ny omsætningsrekord på hele 78,4 milliarder dollars i julekvartalet.

iPad-salget faldt som forventet fra godt 16 millioner solgte iPads til godt 13 millioner solgte iPads.

“We’re thrilled to report that our holiday quarter results generated Apple’s highest quarterly revenue ever, and broke multiple records along the way. We sold more iPhones than ever before and set all-time revenue records for iPhone, Services, Mac and Apple Watch. Revenue from Services grew strongly over last year, led by record customer activity on the App Store, and we are very excited about the products in our pipeline”, siger Tim Cook, Apple’s CEO. “

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: