B&O Play præsenterer Beoplay H4

B&O Play er klar med nye trådløse hovedtelefoner under navnet Beoplay H4.

Minimalistisk design, ærlige materialer, komfort og lyd i topklasse er ifølge B&O det du kan forvente når du tager et par af selskabets nye hovedtelefoner på og lytter til musik.

BeoPlay H4 byder bl.a. på lækre og komfortable ørepuder med hukommelsesskum, der tilpasser sig ørets form og kurver når du hører musik. Det giver en god isolering fra omgivelserne, om end der kun er tale om såkaldt passiv støjisolering.

Alle ørepuder og hovedbøjle er ligeledes beklædt med blødt lammeskind for ekstra god komfort. Ydersiden af selve ørekopperne er lavet af aluminium, som både er stemplet, poleret og anodiseret. Logoet på pladen er lasergraveret i en matchende farve og ledningen er beklædt med flettet tekstil.

Men Beoplay H4 kan også afspille musik helt trådløst i op til 19 timer hvis ikke du gider den flettede ledning hele tiden. Det tager ifølge B&O kun 2,5 timer af lade hovedtelefonerne helt op.

“Beoplay H4 startede som en spændende idé om at udvikle en ny, dynamisk arketype, der ville give os mulighed for at udbrede vores best-in-class-lyd, håndværk og designsprog til et meget bredere publikum. Musik er en kunstform, der udforsker det lydlige rum. Den skal røre ved noget i én og fremkalde følelser. Hvis man er vokset op i den digitale tidsalder, hvor hi-fi blev erstattet med små ørepropper til smartphones, er det let at glemme, hvor umiddelbart og smukt et klaver kan lyde, hvordan percussion kan slå gnister, og hvor melodisk en bas kan være. Beoplay H4 er et stykke smukt og kraftfuldt design, der får dig til at genfinde kærligheden til musikken”, fortæller Global Head of Marketing Jens Jermiin fra B&O PLAY.

Beoplay H4 virker i øvrigt sammen med Beoplay App, som kan hentes til både Android, iPhone og Apple Watch. Med app’en får du en række muligheder for at tilpasse lyden til din personlige smag.

Følgende er et udpluk af muligheder specificeret af producenten:

  • Bang & Olufsens lydingeniører har udviklet fire forskellige lydprofiler specifikt til Beoplay H4: Commute, Clear, Workout og Podcast.
  • Med den intuitive B&O PLAY ToneTouch kan brugerne selv justere tone og lydbillede. Brugerfladen gør det muligt for brugerne at afprøve forskellige lydindstillinger og finde den, der passer bedst til situationen. Når lyden er færdigindstillet, gemmer Beoplay H4 indstillingen, indtil lyden indstilles igen.
  • Når appen er forbundet med Beoplay H4, er det let at overvåge hovedtelefonernes batteristatus.
  • Brugerne kan styre musikken (play, pause, frem, tilbage), og de kan tilpasse den enkelte hovedtelefon i appen ved at give den en specifik farve og et specifikt navn.
  • Ved at forbinde Beoplay H4 med Beoplay App kan brugerne også modtage softwareopdateringer over internettet.

BeoPlay H4 benytter sig af Bluetooth 4.2 til trådløs forbindelse og har en rækkevidde på op til ti meter. Der er lagring i hovedtelefonerne af op til otte tidligere tilkoblede enheder, så det er nemt at koble sig på hovedtelefonerne trådløst efter første gang.

Designet er udført af Jakob Wagner mens totalvægten på de nye Beoplay H4 er på blot 235 gram i alt.

De nye Beoplay H4 lanceres i farven Charcoal Grey, som ses ovenfor, og fås til 2.299 kroner. Der medfølger både et opladerkabel og et 3,5mm audiokabel.

BeoPlay H4 forhandles hos 3-Butikkerne, Humac, Illums Bolighus, Magasin og AV-Connection samt en flere andre butikker.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.