Fejl på LG UltraFine 5K displays bliver nu rettet

LG har indrømmet at der er problemer med de nye  LG UltraFine 27-inch 5K displays.

En række brugere har klaget over skærmforstyrrelser på de nye LG UltraFine 27-inch 5K displays, der er udviklet i et samarbejde mellem Apple og LG. Angiveligt oplever flere brugere forstyrrelser på skærmen, som nu er lokaliseret til en for dårlig afskærmning af Wifi-signaler i de højopløselige skærme.

Fejlen skulle således kun opstå når en trådløs router placeres for tæt på LG UltraFine 27-inch 5K. LG lover nu at alle skærme fra februar og frem har fået en ny og bedre coating eller isolering, som beskytter mod stråling fra Wifi-udstyr.

Har du købt en LG UltraFine 27-inch 5K som har denne fejl, kan du kontakte din forhandler, Apple eller LG og få repareret din eksisterende skærm. Det er nemlig muligt at løse problemet på eksisterende displays med ekstra beskyttelse mod stråling udefra.

Udover skærmforstyrrelser er der også klager over at selve displayet kunne fryse og få en tilkoblet Mac til også at gå ned. Dette problem bliver også løst med den nye ekstra coating i LG’s 5K displays.

LG UltraFine 27-inch 5K sælges bl.a. i Apple Store til 7.859 kroner.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.