Oplad dine enheder hurtigere med ZUS Smart Car Charger

Firmaet Nonda har sendt en smart lille enhed på markedet som kan oplade dine enheder i bilen op til dobbelt sår hurtigt som de fleste andre enheder.

Den lille ZUS Smart Car Locator and Charger ser ikke ud af meget, med sit mørke og enkle design og det betyder heldigvis at den vil falde godt ind i interiøret i de fleste biler. ZUS Smart Car Locator and Charger har to USB-porte med diskret lys i selve indgangen. Men det er ikke hverken lyset eller designet som sådan der gør ZUS Smart Car Locator and Charger lidt smartere, men derimod, at den kan oplade to enheder op til dobbelt så hurtigt som de fleste andre bilopladere. Efter et par tests hos redaktionen lader det til at holde stik.

ZUS Smart Car Locator and Charger kan dog også mere end det. Med enheden tilkoblet en app til eks. din iPhone, er det muligt at lokalisere din bil, hvis den er blevet væk på en større parkeringsplads.

Enheden er lavet af førsteklasses Bayer materialer med titanium-belægning for ultimativ holdbarhed og er den eneste oplader, der har en MIL-STD-810G fra det amerikanske militær. Denne sikrer at enheden kan modstå meget høje temperaturer, eks. i biler.

Sidst kan ZUS Smart Car Locator and Charger også holde et vågent øje med bilens batteri og advare via en medfølgende app, når bilbatteriet skal udskiftes.

Alt i alt får man rigtig mange smarte funktioner i en og samme enhed til en pris på blot 299 kroner.

Læs mere om opladeren via Nonda og se med nederst.

ZUS Smart Car Locator and Charger forhandles bl.a. i Danmark via komplett.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.