WWDC 2017 holdes fra 5. til 9. juni

Apple afholder dette års World Wide Developer Conference i ny by.

Apple flytter World Wide Developer Conference tilbage til San Jose, hvor Apple sidst holdt WWDC i 2002. Det sker muligvis fordi placeringen ligger tættere på Apples hovedkvarter i Cupertino. Siden 2003 har Apple holdt WWDC i San Fransisco.

WWDC holdes fra den 5. til den 9. juni i McEnery Convention Center i San Jose og byder som altid på en masse Special events, sessions, workshops og gæstetalere. Der er endnu ikke meldt ud omkring en keynote, men den finder sikkert sted den 5. juni. Apple har ved andre keynotes på WWDC præsenteret store nyheder i form af byde software og hardware. Dog er fokus ofte på ny software, da det er en udviklerkonference og vi kan derfor forvente at se en ny udgave af macOS og så forventes Apple også at fremvise en beta af iOS 11, der skal være klart til iPhone 8 eller iPhone X til efteråret.

Der er i år et ret bredt og humanistisk fokus på WWDC:

“Technology alone is not enough.Technology must intersect with the liberal arts and the humanities, to create new ideas and experiences that push society forward. This summer we bring together thousands of brilliant minds representing many diverse perspectives, passions, and talents to help us change the world”, skriver Apple om WWDC 2017.

Læs mere via Apples hjemmeside om WWDC.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.