Adobe opdaterer Lightroom Mobile med HDR-funktionalitet

Adobe er klar med ny udgave af Lightroom Mobile til iOS.

Adobes nye Lightroom Mobile v. 2.7 til iOS byder på en større forbedring i app’en. Lightroom-appen giver mulighed for at fotografere i raw HDR-format på din iOS-enhed og dermed opnå en langt bedre farvedybde på dine fotografier.

“HDR-funktionen i Lightroom fungerer sådan, at appen scanner motivet for at finde den rette eksponering. Herefter bliver der taget tre billeder, som derefter bliver sat sammen i et enkelt, korrigeret billede. Tidligere skulle de tre billeder tages med et spejlreflekskamera i forskellige eksponeringer, kopieres til en computer og derefter sættes sammen i en app som Photoshop, Adobe Camera Raw eller Lightroom”, skriver Adobe i en pressemeddelelse.

Lightroom Mobile v. 2.7 virker med alle iOS-enheder der kan skyde i DNG-formatet, hvilket vil sige disse enheder; iPhone 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, iPhone SE og iPad Pro 9.7″.

Du kan se de nye muligheder demonstreret nedenfor.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.