Apple præsenterer iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition

Nu kan du støtte Den Globale Fonds kamp mod AIDS.

Apple har i dag præsenteret nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition. Som navnet antyder er produkterne røde og så går en del af overskuddet til bekæmpelse af AIDS i 3.verdenslande via Den Globale Fond, der administrerer pengene fra (PRODUCT)RED.

“Siden vi begyndte vores samarbejde med (RED) for 10 år siden, har vores kunder haft en betydelig indflydelse på bekæmpelsen af aids, når de har købt vores produkter – lige fra den originale iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition til de nutidige Beats-produkter og -tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch. Lanceringen af denne specialudgave af iPhone i en smuk rød finish er vores største (PRODUCT)RED-tilbud indtil videre, hvor vi fejrer vores partnerskab med (RED). Og vi kan ikke vente på, at kunderne får den i hænderne”, siger Tim Cook, Apples CEO.

De nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition fåes i versioner med 128 og 256GB lagringsplads fra på fredag.

Sammen med de nye iPhones er Apple også klar med etuier i nye farver. De flotte Apple-designede iPhone 7- og iPhone 7 Plus-silikoneetuier, fås fra fredag i Apples Stores og Apple Store online i himmelblå, kamelia og stengrå, samt læderetuier i taupefarvede, safirblå og hindbærfarvede udgaver til priser fra 299 kroner.

 

 

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.