Hacker og sikkerhedsekspert Jonathan Zdziarski skal arbejde for Apple

Jonathan Zdziarski skal hjælpe me at gøre iOS-enheder endnu mere sikre.

Der er masser af sikkerhedsudfordringer for den enkelte bruger i dagens IT-virkelighed og derfor opruster Apple nu med endnu en sikkerhedsekspert. Jonathan Zdziarski der både er kendt som hcker og sikkerhedsekespert, har netop takke ja til en stilling hos Apple i Security Engineering and Architecture teamet.

Her skal han medvirke til at holde både nysgerrige myndigheder og kriminelle ude af Apples iOS-produkter.

“I’m pleased to announce that I’ve accepted a position with Apple’s Security Engineering and Architecture team, and am very excited to be working with a group of like minded individuals so passionate about protecting the security and privacy of others. This decision marks the conclusion of what I feel has been a matter of conscience for me over time. Privacy is sacred”, skriver Zdziarski på sin blog.

 

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.