Her er listen over alle HomeKit-produkter

Apple vil gerne hjælpe dig med at forbinde dine dimser i hjemmet og styre det hele fra dit Apple-produkt.

Derfor har Apple nu lavet en kæmpe liste over samtlige produkter der understøtter Apples HomeKit. Apple HomeKit er er en betegnelse eller standard for alle de typer af enheder der kan forbindes i hjemmet, eks. badevægte, sensorer og lamper.

Listen der konstant vokser er opdelt i kategorier så det er nemt at finde rundt i udstyr der virker med HomeKit-standarden.

Pudsigt nok er der dog et mærke som mangler, nemlig Withings, som producerer en række produkter, som vi også tidligere har testet her på maczonen. Withings blev dog fornylig opkøbt af Nokia, der har lagt sag an mod Apple for en række patentbrud i relation til iPhone og Apples svar er altså indtil videre at udelukke Nokia/Withings fra Apple Store.

Se listen via dette link.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.