Rygte: OLED-displays i alle iPhones i 2019

Apple vil skifte til iPhones der udelukkende har OLED-displays i 2019.

Apple forventes at lancere de første iPhones til efteråret med OLED-displays. Men allerede året efter i 2019 forventes alle iPhones at få OLED-displays. Det fortæller flere kilder tæt på Apples leverandører.

iPhone 8 som forventes klar til efteråret bliver Apples ti års jubilæumsmodel og endnu engang er der rygter omkring en iPhone med OLED edge-to-edge-skærm.

Det betyder at Homeknappen muligvis forsvinder til fordel for Touch ID bygget direkte ind i displayet. Apple skulle i øvrigt have fravalgt de tidligere anvendte løsninger til Touch ID og i stedet udviklet deres egen teknologi til iPhone 8.

Inden iPhone 8 udkommer sammen med iOS 11 til efteråret, kan vi forvente nye iPads og en 128GB iPhone Se i løbet af foråret.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.