Sonos er klar med Playbase

Hele ti drivere og indbygget subwoofer er fundamentet bag den gode lyd i Sonos Playbase.

Sonos har netop løftet sløre for deres nye Playbase-højttaler. Den nye Playbase er kun 58mm i tykkelsen og er designet som en slags tv-fod. Sonos Playbase er dermed hovedsageligt til dem der ikke hænger deres tv på væggen, men alligevel har det stående på et bord. Her kan man meget passende placere sit tv ovenpå Sonos Playbase og dermed nyde godt af super god og kraftig lyd med den indbyggede subwoofer og ti drivere.

Derudover er der en masse teknologi i den, bl.a. mulighed for at justere lyden, så stemmer bliver tydeligere. Alt dette sker via den medfølgende Sonos app til bl.a. iOS. Til efteråret kommer der ligeledes en opdatering som gør det muligt at stemmestyre enheden.

“When we think about what product we’ll invent next, we think first about the home, and the role each of our products play in the home. What we realized is that PLAYBAR only met the need of the small percentage of homes where people mount their televisions on the wall. We saw a tremendous opportunity to deliver great sound in great style for the majority of homes where the TV sits on a piece of furniture. It was a huge challenge where we pushed the boundaries of design, acoustics, materials, wireless and software, and we can’t wait for people to bring it home”, siger Sonos CEO, Patrick Spence.

Sonos Playbase er til salg i butikkerne globalt fra den 4. april i farverne sort og hvid. prisen ligger på 6000 kroner.

PlayBase virker med 802.11b/g, 2.4 GHz Wifi men har også Ethernet-port.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.