Apple er klar med opdateret Mac Pro

Apple har netop opdateret Mac Pro med bedre grafik og flere CPU-kerner.

Apple har i dag holdt møde med en lille skare fra den amerikanske IT-presse og bl.a. løftet sløret for Apples planer omkring en kommende Mac Pro, et nyt Apple-branded display, nye iMacs og Mac Mini. Men inden en ny Mac Pro ser dagens lys i 2018, så har den nuværende model fået en opdatering.

Den mindste Mac Pro har således nu 6 CPU-kerner hvor den mindste model tidligere havde 4 kerner. Den nye Mac Pro har således en 3,5 GHz 6-Core Intel Xeon E5-processor og udover processoren er også grafikken opdateret fra 2 x FirePro D300 til to AMD FirePro D500-grafikkort.

Den store model har nu en 3,0 GHz 8-Core Intel Xeon E5-processor, hvilket er en opgradering fra 6 kerner, mens grafikken er opgraderet fra AMD FirePro D500 til AMD FirePro D700. De nye grafikkort har henholdsvis 3 GB og 6 GB GDDR5 VRAM hver.

Fælles for begge modeller er 16 GB 1866 MHz DDR3 ECC-hukommelse og 256 GB PCIe-baseret flash-lager.

De kan købes nu Apple Store.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.