Apple får tilladelse til at teste selvkørende biler

Apple har nu officielt fået tilladelse til at teste selvkørende biler i Californien.

Efter at Apples bilprojekt har ligget stille i rygtemedierne og flere iagttagere tæt på Apple havde afskrevet at Apple havde egentlige planer om selvkørende biler, så har Apple nu fået tilladelse til at teste selvkørende biler på offentlige veje i Californien. Det skriver Department of Motor Vehicles på deres hjemmeside.

Det er fortsat uvist præcist hvad Apple egentlig arbejder på når det gælder biler, men en egentlig elektrisk bil-konkurrent til eks. Tesla, er der ikke mange der tror på. Derimod handler det mere sandsynligt om en slags navigation og styringsanlæg, der kan udvide funktionaliteten i Apples CarPlay.

Apple har i sin ansøgning om at få lov til at teste selvkørende biler valgt at teste med en Lexus RX450h.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.