Apple tvinger supply chain til grønne tiltag

Apple har stor succes med at tvinge underleverandører til at gå den grønne vej.

Apple får selv 96 procent af det samlede energiforbrug fra sol, vind og vand og det flotte resultat skal også Apples underleverandører også tvinges til ifølge Lisa Jackson der er Apples chef for sustainability and government affairs.

Lisa Jackson meddelte i går, at de tre Apple-leverandører Compal Electronics, Sunwoda Electronic Co og Biel Crystal Manufactory Ltd nu alle kun får energi fra miljøvenlige energikilder. Dermed har Apple indtil videre tvunget syv underleverandører til at omlægge til grøn energi. Den første underleverandør der gav efter for Apples ønske om at gå den grønne vej var det japanske selskab Ibiden.

“We look at our carbon footprint as so much more than just our office, our data centers, our stores, even our distribution centers. All that’s included in our 96 percent, but now we’re moving onto our supply chain”, fortæller Lisa Jackson til Bloomberg.

Læs meget mere om Apples mange miljøtiltag med grøn energi og bevarelse af bl.a. skove via dette link.

Billedet øverst er i øvrigt Apples nye robot, som automatisk kan skille iPhones ad til genbrug.

 

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.