Helt ny Mac Pro i 2018

Apple har i dag løftet sløret for planerne med Mac Pro.

Der er gået år mellem opdateringerne af Mac Pro og selvom der kom en lille opdatering i dag til Mac Pro 2013-modellen, så erkender Apple at den ikke har det ultimative design og ikke tilfredsstille de mange forskellige professionelle brugere lige godt.

Derfor inviterede Apple i dag en lille eksklusiv skare af IT-jorunalister på besøg hos Apple, hvor en del af fremtidsplanerne blev afsløret. Apple lover nemlig at levere en helt ny og mere skalerbar Mac Pro-løsning i 2018, hvor forskellige kunders behov for brug og ikke mindste opgraderinger af udstyret tilgodeses. Sammen med nye Mac Pro vil Apple og igen producere et nye Apple-branded display, noget vi ikke har set fra Apple siden gode gamle Cinema Display.

Udover en bedre designet Mac Pro med flere muligheder for at opgradere den efter behov, erkendte Apple samtidig, at en række erhvervskunder benytter MacBook Pro og iMac i deres professionelle arbejde. Her er der også godt nyt på, for Apple lovede nemlig at man også arbejder på nye iMac, som skal udkomme senere i år og en eller flere af modellerne bliver produceret for at tilgodese de professionelle brugeres behov for masser af power under motorhjelmen.

Apple har ikke udtalt præcis hvornår vi får den nye Mac Pro at se, blot at det bliver i 2018. Men Apple har også sagt til designteamet, at de skal tage sig god tid omkring udviklingen af en ny Mac Pro.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.