iOS: Nu dropper Apple snart iPhone 5, 5C og iPad 4G

Apple er i fuld gang med at udvikle fremtidens iOS der kun understøtter 64 bit.

Apple arbejder på kun at understøtte 64 bit processer på iOS-enheder, hvilket betyder at enheder som eksempelvis iPad 4. generation, iPhone 5 og iPhone 5C muligvis ikke kan opdateres til kommende versioner af iOS.

Hidtil gik spekulationerne på at Apple ville droppe 32 bit systemer og kun understøtte 64 bit med udgivelsen af iOS 11 til efteråret, hvor vi også får den nye iPhone 8 eller iPhone X på markedet. Men nu kan det måske forventes at blive langt før at Apple dropper 32 bit. Den nyeste beta af iOS 10.3.2 understøtter nemlig ikke 32 bit indtil videre.

iOS 10.3.2 Public beta udkom i går og kan hentes hvis du er udvikler eller er med i Apples betaprogram.

 

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.