Kommende Apple-produkter skal bygges af genbrugsmaterialer

Apple har netop udgivet den årlige miljørapport, der viser hvor lang firmaet er nået i CO2-reduktion og hvor Apple er på vej hen i de kommende år.

Apple kan stolt konstatere at 96 procent af al energiforbrug i virksomheden stammer fra sol, vind eller vand, men Apple stopper ikke der, men har planer om at nå 100 procent i de kommende år. Dette skal ske ved yderligere tiltag ikke mindst overfor underleverandører, der i stigende grad tvinges til at gå 100 procent ind i at anvende sol, vand og vindenergi i stedet for bla. kul og gas.

I den årlige miljørapport fra Apple kan man også læse, at Apple i Kina arbejder tæt sammen med WWF om at sikre en etisk korrekt skovdrift, ligesom Apple generelt har stort fokus på at anvende genbrugspapir og sikre skove overalt i verden. I Apples nye hovedkvarter i Cupertino, det såkaldte Apple Park, leveres al energi til de 12.000 arbejdspladser fra sol, vand og vind-energi og Apple har endda erstattet den gamle HP-grunds asfaltarealer med 9000 træer, som stammer fra Californien, i et et forsøg på at hjælpe med at få den gamle og oprindelige natur i Californien tilbage til området i Cupertino.

Sidst men ikke mindst så arbejder Apple intenst på at sikre at alle materialer fra Apples-produkter kan genanvendes. Det sker bl.a. via indsamling af gamle enheder og forskellige bearbejdningsprocesser, som iPhone-robotten Liam, så de gamle enheder kan smeltes om og genbruges i nye produkter. Hele dette område er et af de store fokusområder for Apple fremadrettet.

“We’re going deeper to pioneer a closed-loop supply chain, where products are made using only renewable resources or recycled material to reduce the need to mine materials from the earth. That means continuing to invest in ways to recover materials from our products—like Liam, our line of disassembly robots—and encouraging our customers to return products through Apple Renew, our recycling program. And we’re launching projects and experiments that help us learn how to close loops. For example, we’ve melted down iPhone 6 aluminum enclosures recovered from Liam to make Mac mini computers for use in our factories, and we’re transitioning to 100 percent recycled tin solder on the main logic board of iPhone 6s”.

Læs Apples Environmental Responsibility Report 2017 via dette link.

Apple har sammen med den årlige miljørapport også lavet fire nye Apple-videoer i anledning af Earth Day den 22. april, om sikkerhed, ansvar, bæredygtighed og miljø, der kan ses lige her:

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.