Ny iMac til professionelle brugere på vej i år

Apple har planer om at præsentere nye iMacs senere i år.

Apple opdaterede i dag Mac Pro med hurtigere grafik og processorer og lovede samtidig en helt ny version af Mac Pro i et andet design i 2018 for at imødekomme efterspørgslen fra de professionelle brugere. Apple erkendte samtidig, at den nuværende iMac allerede har lokket en mindre del af de professionelle brugere væk fra Mac Pro, dels fordi iMac er kraftig nok til visse typer af opgaver og dels fordi den nuværende Mac Pro ikke appellerer lige meget til alle professionelle brugere.

Af samme grund har Apple nu planer om et udgive nye iMacs senere i år, og flere af dem vil være direkte udviklet til såkaldte prosumers. Apples designteams er netop nu i fuld gang med at udvikle og designe de nye iMacs. Endnu vides ikke meget om de konkrete konfigurationer, men en ting slog Phil Schiller dog fast tidligere i dag, at ingen af de nye modeller får touch-skærme. Det samme gælder i øvrigt Apples kommende skærme, der præsenteres sammen med den kommende Mac Pro i 2018.

Det vides ikke hvornår de nye iMacs er klar til salg, men det bliver sandsynligvis til efteråret.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.