Ny tegning afslører flere detaljer om kommende iPhone 8

Det vrimler med mere eller mindre troværdige rygter omkring specifikationerne på den kommende iPhone 8, som tidligst er klar efteråret.

Et af de nyeste rygter kommer fra den meget trovædige kilde, Sonny Dickson, der har en imponerende track record i at gætte korrekt når det gælder Apple-produkter. Derfor er der god grund til at lytte og læse når han har nye rygter, og det har han altså nu.

Sonny Dickson har nemlig lækket en tegning der viser bagsiden på det der menes at blive den nye iPhone 8, eller iPhone X.

Som man kan se på hullerne er der lavet plads til et vertikalt kamera i stedet for det nuværende horisontale design. Derudover kan man se et rundt hul i midten, som de fleste mener skal udfyldes af Touch ID. Dette skulle angiveligt være fordi Apple vil bygge forsiden af den kommende iPhone 8 med fuld skærm ud til kanten og dermed er der ikke plads til en home-knap. Apples forsøg på at bygge Touch ID direkte ned i displayet er løbet ind i problemer og bliver dermed ikke noget vi får at se før i en evt. iPhone 9, eller hvad den nu kommer til at hedde, udkommer i 2018.

Andre på nettet er dog meget kede af rygtet og håber at pladsen midt på bagsiden evt. kunne være til en kommende trådløs opladefunktion i stedet. Det kan man så håbe på hvis ikke man er fan af Touch ID på bagsiden.

Som tegningen afslører er målene på 72,5 mm i bredden med afrundede hjørner og en højde på 149,5 mm. Selve materialet skulle være af metal, sandsynligvis aluminium. De afrundede kanter understøttes i øvrigt af rygter fra KGI.

De seneste rygter peger på at iPhone 8 vil live præsenteret i september, men muligvis først er til salg i november eller december på grund af flere problemer med underleverandørerne til Apple.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.